TT Light Support
 

DJ TT

Al vanaf jonge leeftijd staat Tom aan de knoppen als DJ. Begonnen op een klein speelgoed dj-tafeltje en uitgegroeid tot DJ met een grote Pioneer-set. Tom heeft zelf zijn weg gezocht in de muziekwereld en dat maakt, dat hij op zijn jonge leeftijd toch al aardig de fijne kneepjes van het vak kent.


 

Als DJ is Tom van alle markten thuis: van hardstyle tot lekkere Top 40-hits, maar hij kan je ook mee terug nemen naar de jaren 70, 80 en 90. Eén ding is zeker als Tom draait: hij neemt energie mee. En niet zo’n beetje ook. Deze energie zorgt ervoor dat het publiek altijd een avond meemaakt die lang zal blijven hangen.
Tom houdt van een uitdaging in de vorm van verzoekjes. Hij gaat deze uitdagingen meestal met verve aan: Tom weet er altijd weer een lekkere mix van te maken.


Sinds 2018 is Tom niet alleen DJ, maar ook technicus op het gebied van licht- en geluidtechnieken. Dat heeft een extra voordeel, want op deze manier weet hij altijd de perfecte mee te brengen naar jouw feest. Samen met zijn geluidsman Sem Peters kunnen ze uw feest tot een groot succes toveren!