TT Light Support
 

Light Support

 

Een juiste programmering maakt uw show helemaal compleet! Daar zorgen wij voor! Onze kracht in programmering zorgt ervoor dat de lichtshow een dimensie toevoegt aan uw evenement! Wij weten precies welke armaturen perfect passen bij uw feest/evenement of podium. Samen met u maken we een plan om de lichtshow passend te maken bij uw evenement.


Waar zorgen wij voor:


Keuzen in armaturen


Graag kijken we met u mee welke armaturen passend zijn bij uw evenement. Hiernaast is een kleine impressie te zien van de armaturen die TT Light Support heeft

3D Visual van uw podium

Een juiste programmering van uw show is het meest essentiële element op uw podium of stage. Daarvoor ontwerpen wij voor u een speciale 3D-Visual van uw podium. In deze Visual voegen wij de armaturen toe die wij denken nodig te hebben (of die we met u bespreken) voor uw podium op uw locatie.

Uiterlijk op locatie

Om de armaturen juist te hangen hebben wij een truss installatie nodig. Samen met u kijken we (eventueel op locatie) wat hiervoor nodig is. Natuurlijk zijn verschillende opties mogelijk! Deze nemen we mee in de tekening.